آشنایی با هنر آشپزی

کاربر گرامی ،‌توجه داشته باشید ، مقالات موجود در وبسایت ، از بستر اینترنت و جستجو در سایت های اینترنتی ( بصورت خودکار) جمع آوری شده اند، لذا لطفا جهت یافتن منابع اصلی انتشار دهنده از موتورهای جستجو کمک بگیرید.

آشنايي با هنر آشپزي
معرفي هنر آشپزي

هنر آشپزي به معناي ترکيب و طبخ انواع مواد خوراکي با در نظر گرفتن خواص اوليه ، هماهنگي عطر و طعم ، زمان پخت ، تداخل غذايي و غيره مي باشد . اين هنر به صورت تدريجي و درگذر زمان تکامل يافته و به شکل و شمايل امروزي در آمده است .در بررسي ها و آثار واسناد به جاي مانده سندي که نشان دهنده قدمت هنر آشپزي در تاريخ زندگي انسان ا باشد کشف و ثبت نشده است اما قديمي ترين اجاق هاي کشف شده  سنگي و گلي ساخته دست بشر قدمتي در حدود  دويست و پنجاه الي سيصد هزار سال دارد و محققان و مورخان بر اين باورند که به طور حتم بشر اوليه قبل از اين که به فکر ساخت اجاق بيفتد با چند و وچون طبخ غذا آشنا شده است و سپس به منظور تهيه تجهيزات مورد نياز براي اين امر به فکر ساختن اجاق افتاده است . امروزه هنر اشپزي به يک هنر بسيار مشهور و پر طرف دار در سراسر دنيا تبديل شده است که به شاخه ها و رشته هاي بسيار متفاوتي نيز تقسيم بندي شده است و طيف وسعي از علاقه مندان و متقاضيان به منظور ورود بازار کار و يا به منظور استفاده شخصي اقدام به شرکت در دوره هاي آموزشي آشپزي کرده اند . 

ثبت نام دوره آموزش اشپزی

اشپزی حرفه ای بسیار قدیمی است .

شاخه هاي مختلف آشپزي 

دوره هاي آموزشي آشپزي بر حسب انواع غذاهايي که نحوه طبخ آن ها آموزش داده مي شود به شاخه هاي مختلفي تقسيم بندي مي شود . اين دوره هاي آموزشي عبارتند از دروه هاي آموزشي غذاهاي سنتي که بر حسب کشورهاي مختلف متفاوت است ، دوره هاي آموزشي انواع غذاهاي بين المللي که در بر گيرنده آموزش غذاهاي کشورهاي مختلف است ، دوره هاي آموزشي انواع غذاهاي فست فود ، دوره هاي آموزشي انواع پيش غذا ، دسر و غيره . 
اهميت آشپزي
در زمان هاي بسيار دور آشپزي در قالب طبخ غذا به منظور قابل خوردن کردن آن براي آنسان ها به شمار مي رفت ، در سال هاي گذشته هنر آشپزي تنها هنر ترکيب طعم ها و عطرها و هماهنگي ميان آن ها بود و امروزه هنر آشپزي علاوه بر تهيه وعده هاي غذايي مطبوع و قابل خوردن ، ترکيب کردن طعم و عطرهاي در برگيرنده آشنايي با خواص غذاها ، ارزش غذايي ، قابليت ترکيب ، روش هاي حفظ خواص ويژه مواد اولي در حين طبخ ، روش هاي نگهداري مواد اوليه ، تشخيص انواع مواد اوليه مرغوب ،  و همچنين تزئين و آشنايي با نحوه سرو غذاهاي مختلف است . برخي از فراگيران با انگيزه استفاده هاي خانگي و برخي ديگر با انگيزه ورود به بازار کار براي شرکت در دوره هاي آموزشي آشپزي اقدام مي کنند . 
با توجه به اين که هنر يا حرفه آشپزي به صورت بسيار مستقيم با رژيم غذايي افراد و رژيم غذايي افراد نيز به صورت مستقيم با سلامتي افراد در ارتباط است مبحث اشپزي از حساسيت و اهميت بسيار بالايي برخوردار است . 

آموزش هنر آشپزی می تواند منجر به افزایش فرصتهای شغلی شود.

دوره هاي آموزشي آشپزي 

امروزه دوره هاي آموزش آشپزي بواسطه اهميت بسيار زياد اين مبحث و تاثير مستقيم آن بر سلامتي افراد  و بازار کار پر رونق و رو به رشد اين حرفه به يکي از پر طرفدارترين و پر مخاطب ترين دوره هاي آموزشي کاربردي تبديل شده است . با توجه به اين که در ايران دوره هاي آموشي آشپزي در مراکز دانشگاه ارائه نمي شود در نتيجه متقاضيان و علاقه مندان به منظور کسب تبحر در اين زمينه به سمت دور هاي آموزشي آشپزي مراکز آموزشگاهي هجوم برده اند ، در همين راستا  بسياري از مراکز آموزشي معتبر با اخذ کليه مجوزهاي مورد نياز از سوي سازمان ها و مراکز ذيصلاح و در راستاي پاسخ گويي به نياز مخاطبان اقدام به برگزاري دوره هاي آموزشي آشپزي کرده اند . 
يکي از اين مراکز معتبر آموزشي که با اخذ کليه مجوزهاي لازم از سوي مراکز و سازمان هاي ذيصلاح ، در راستاي پاسخ گويي به نياز متقاضيان و با همکاري اساتيد متبحر و مجرب حوزه اشپزي اقدام به برگزاري دوره هاي آموزشي آشپزي کرده است مرکز آموزش مجازي پارس است . مرکز آموز مجازي از طرق همکاري با اساتيد برجسته حوزه آشپزي اقدام به برگزاري دوره هاي آموزش آشپزي با گرايش هاي مختلف کرد است . اين گرايش ها عبارتند از آموزش آشپزي بين المللي ، آموزش آشپزي و شيريني پزي ، مديريت کيفيت شيريني پزي وآشپزي .
در ادامه به منظور آشنايي هر چه بيشتر مخاطبان  به برخي از مهم ترين عناوين اموزشي و سرفصل هاي دوره هاي آموزشي اشپزي اشاره خواهيم کرد .
آشنايي با انواع مختلف مواد غذايي و بهداشت آن    
آشنايي با علم تغذيه    
اشنايي با دسته بندي غذاها    
آشنايي با هرم راهنماي موادغذايي    
آشنايي با ترکيبات شيميايي موجود درانواع مواد غذايي
آشنايي با ابزار و تجهيزات مورد نياز در آشپزخانه 
آشنايي با روش هاي تميز کردن آشپزخانه و تجهيزان آن 
آشنايي با روش نگهداري مواد غذايي 
آشنايي با جدول ارزش غذايي
آشنايي با مکمل هاي غذايي
آشنايي با ترکيبات مضر در مواد غذايي 
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع غذاهاي اصيل  ايراني شامل انواع کباب ، خوراک و خورشت 
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع غذاهاي سنتي ايران شامل غذاهاي سنتي شهرها و مناطق مختلف ايران 
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع غذاهاي بين المللي 
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع غذاهاي فست فود 
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع غذاهاي دريايي
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع پيش غذا 
آشنايي با مواد اوليه ، نحوه طبخ و سرو انواع دسر و شيريني 
آشنايي با نحوه آماده سازي انواع نوشيدني و نحوه سرو آن 
آشنايي با نحوه آماده سازي انواع دمنوش و نحوه سرو آن 
آموزش روش هاي مختلف براي تزئين انواع مختلف متناسب با نوع غذاي مورد نظر 

آشپزی هنر است.

 

ثبت نام دوره آموزش اشپزی

نکته لازم به ذکر و حائز اهميت در مورد دوره هاي آموزشي مرکز آموز مجازي پارس برگزاري دوره ها به صورت کاملا مجازي و از راه دور است . با توجه به اين که کليه دوره هاي آموزشي مرکز آموزش مجازي پارس در قالب بسته هاي آموزشي و آموزش هاي آنلاين برگزار مي شود متقاضيان و علاقه مندان مي توانند با هر شرايط در اين دوره هاي آموزشي شرکت کنند و از مزاياي آن بهره مند شوند . 
فراگيران پس از شرکت در دوره هاي آموزش آشپزي مرکز آموزش مجازي پارس علاوه بر کسب دانش ، تخصص ، توانايي ، مهارت و قابليت هاي مورد نياز در حوزه هنر آشپزي به صورت حرفه اي در پايان دوره موفق به کسب مدرک آشپزي معتبر از اين مرکز نيز خواهند شد . از اين رو به کليه علاقه مندان ورود به بازار پر رونق و رو به رشد اين حرفه توصيه مي شود با شرکت در اين دوره هاي آموزشي و کسب گواهينامه آشپزي معتبر از سوي اين مرکز شرايط ورود خود به بازار کار آشپزي را فراهم نمايند . شرکت در دوره هاي آموزش آشپزي همچنين براي افرادي که قصد ورود به بازار کار را نداشته و تنها به منظور ارتقاي سطح کيفيت آشپزي خود در اين دوره هاي شرکت مي کنند نيز مفيد خواهد بود . 
فراگيران پس از شرکت در دوره هاي آموزشي آشپزي حرفه اي و کسب مدرک آشپزي معتبر با توجه به ميزان تخصص ، تبحر و قابليت هاي خود مي توانند به عنوان سراشپز، آشپز و يا دستيار سرآشپز در آشپزخانه  هتل ها ، رستوران ها و برخي مراکز بزرگ دولتي و خصوص مشغول به کار شوند با توجه به حساسيت اين حرفه به کليه فراگيران توصيخ مي شود پس از گذراندن دوره هاي آموزشي آشپزي و کسب گواهينامه آشپزي به منظور افزايش مهارت هاي  عملي و تجربه خود در اين زمينه مدتي را به عنوان کار آموز در يکي از مراکز مذکور به کسب مهارت بپردازند و پس از آن به صورت مستقل اقدام به کار نمايند  . همچنين اين افراد مي توانند با سرمايه گذاري شخصي در اين حوزه اقدام به تاسيس رستوران و کترينگ نمايند و در حوزه کاري خود دست به کارآفريني بزنند . 

 

برچسب ها : انتشار دهنده:
۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.