مقاله سبک شناسي طراحي داخلي در دکوراسيون داخلي

کاربر گرامی ،‌توجه داشته باشید ، مقالات موجود در وبسایت ، از بستر اینترنت و جستجو در سایت های اینترنتی ( بصورت خودکار) جمع آوری شده اند، لذا لطفا جهت یافتن منابع اصلی انتشار دهنده از موتورهای جستجو کمک بگیرید.

مرکز آموزش مجازی پارس مقاله زیر را جمع آوری و منتشر کرده است .
نام مقاله :سبك شناسی طراحی داخلی

آسیا منطقه بزرگی با سبک های مختلفی چون ایرانی، هندی، چینی و ژاپنی و عربی است. از مشخصات سبک های آسیایی می توان به استفاده از رنگ های گرم به خصوص قرمز که به نظر چینی ها و ژاپنی ها خوش یمن است اشاره کرد. بطورکلی جهان بینی شرق دور براساس تعادل میان یین(چپ، انرژی زنانگی) و یانگ(راست، انرژی مردانگی) است.

مادراین مقاله سعی داریم به بررسی ویژگی های بارز این سبک ها بپردازیم.
سبک ژاپنی

تمیزبودن، کم کردن جزئیات و توجه به سادگی ازخصوصیاتت بارزاین سبک است فریم غالب درآن مربع است. وجود عناصرخاصی مانند: تاتامی مت(کف پوش حصیری بافته شده از ساقه برنج) واشیتسو(اتاقی پوشیده شده ازتاتامی مت) درهای کشویی، میز کوتاه و صندلی آن به نام زابوتن. توکونرما: اتاقک آلاچیق مانندوهمینطورکاکمونو.سوئی سکی، ایکبانا، بن سای، توری از ویژگی های این سبک است. باغ آرایی ژاپنی که تحت تأثیر آئین های شینتووذن بوده جلوه خاصی به آن بخشیده است.
سبک چین

سه اصل مهم در این سبک وجود دارد: سادگی، انرژی و طبیعت، که مهمترین اصل پیدا کردن مکان مناسب برای هر وسیله می باشد.کاربرد چوب به عنوان یک متریال طبیعی در این سبک زیاد دیده می شود. کاربرداصول فنگ شویی (باد و آب). برقراری اعتدال میان انرژی ها یکی دیگر از خصوصیات سبک چینی است. عناصر مهم درفنگ شویی: آب، آتش، خاک و چوب و فلز هستند. مهمترین اصل فنگ شویی پرهیز از انباشتگی و بی نظمی واصل دیگر دقت در رنگ محیط اطراف است. گیاه بامبوبه نحوی اعجاب انگیزهر 5 اصل فنگ شویی را وارد محیط می کند. رنگ های اصلی کاربردی در این سبک مشکی، طلایی، زرد و قرمزهستند.
سبک مراکشی

طراحی داخلی این سبک معروف است به سبک عجیب و غریب. عناصر اصلی در آن فرش، کاشی، ظروف رنگی، سفال فانوس، آثار فلزی، کف پوش سفالی قرمز،سکوهای بیرون زده از دیوار، مبلمانی باچوب های منبت و مشبک، سایه بان بالای تخت، حیاط اندرونی (ریاض)، چراغ های خفا، کاشی زلیج، تجین ورنگ های مورد مصرف (آبی فیروزه ای و کبود) سفید و سبز هستند.

سبک مصر:

هنر مصری سبک هنر توصیفی است استفاده زیاد از سنگ های طبیعی مثل آهک و حجم های مکعبی، حجیم و خطوط مستقیم ستون های قطور و منقوش و پنجره های مشبک چوبی با رنگ تیره در معماری مصری و نوع خاص پرسپکتیوآن وهمچنین استفاده از عناصر بارزی مانند: مصطبه (مقابر اشرافی)، هیرو گلیف (بارزترین نقوش دکواتیو مصری )، ستون های کوتاه و چاق ،هیروگلیف،نقاشی ساکن و خشک، نقاشی پر رنگ و لعاب، نقاشی روی پاپیروس، نقش کنده کاری شده روی دیوار، رابطه نزدیک با طبیعت ، لوتوس،آنخ(کلید زندگی یا کلید نیل )،خدای مات، آنوبوس، خپری(سوسک بالدار)، آمن،وجت، ایارت، اوروبوروس، بست ،کانوپیک ،اوبلسیک.در دکوراسیون مصری وجود طاقچه هایی پر از اشیاء تزئینی و مجسمه و... دردل دیوار ها جلوه خاصی به این سبک بخشیده است.
 

سبک هندی

بارزترین عنصردر این سبک رنگ است. وجود تزئینات کوچک مانند قلیان، شطرنج، سوزن دوزی ظریف، چهل تکه و مندیر( معبد کوچکی که هر جایی در خانه غیر از اتاق خواب می توان قرار داد) و استفاده از نقوش شیوا، لاکشمی، گانشا وهمینطور نقش فیل (اعتقاد هندوها بر به ارمغان آوردن ثروت) از خصوصیات آن محسوب می شوند.

مقاله سبك شناسي طراحي داخلي در دكوراسيون داخلي
 

سبک رومی باستانی

یکی از ویژگی های هنر روم باستان استفاده بجا از تزئینات و مجسمه سازی است،ابداع استفاده از سردیس بجای مجسمه کامل در این دوران بروز کردو از عناصر بارز آن میتوان به : فرسکو،کاتورا، پانتئون، موزلییک های رومی، باسیکیا، لامپ های رومی، فوروم، کلسئوم ،کاتاکومب اشاره کرد. طاق های نیم دایره، استفاده از موزائیک بر دیوار، نواره، آب نما. سونا و استخر. و تبدیل نقاشی دیواری به کاغذ دیواری از رنگ خصوصیات معماری این سبک هستند. در مبلمان به سبک رومی تأکید بر استفاده مختصر از مبل و صندلی است و بیشتر از تزئیناتی مثل موزائیک ها و نقاشی های دیواری و پارچه های منقوش و اشیاء دکوراتیو استفاده می کنند. استفاده از صحنه های جنگ گلادیاتورها به عنوان قطعات موزاییک شده و تمایز دهنده ای برای دکور منزل اشراف با عامه بوده است.

نکته مهم:

اگر هنوز ثبت نام نکرده اید برای درخواست مشاوره تلفنی رایگان این فرم را تکمیل کنید و یا عدد 2 را به 30006016 پیامک نمایید. مشاورین مرکز در اسرع وقت با شما تماس گرفته و اطلاعات کاملی پیرامون دوره آموزش مجازی سبک شناسی در دکوراسیون و مدرک معتبر پایان دوره آن در اختیارتان خواهند گذاشت.
یونان باستان

دوره های مختلف آن عبارتند از: دوره هندسی، کهن یونان، کلاسیک، هلنی

شیوه های معماری یونانی به سه دسته تقسیم می شود:1- دوریسی 2- ایونی 3- کرنتی

قراردادن فرم سنتوری بر بالای ساختمان ،استفاده از معماری هندسی بر پایه تناسب از ویژگی های این سبک است. مصالح عمده ، آهک، و مرمر سفید. اختراع دولت شهر گام مهمی بود در زندگی شهری.سبک چیدمان رومی و یونانی بر تقارن و تعادل تأکید دارد. معروف ترین نقش در نقوش یونانی، زنجیره یونانی است.رنگ برتر سفید و آبی است. از خصوصیات سبک مدرن یونانی استفاده زیاد از نور طبیعی است.
سبک گوتیک

در هنر معماری گوتیک الگوی معماری به صورت فلش های رو به بالا (سمت خداوند) نشان داده شده است.

کلیسای نوتردام بنای معروف سبک گوتیک است. شمعدان های فلزی و شومینه سنگی هم از بارزترین عناصر این سبک هستند.
باروک

مهمترین خصوصیت معماری باروک ساختن فضاهای منحنی و استفاده فراوان از تزئینات معماری بود.استفاده از رنگهای تیره ورسمی در تجملی ترین سبک دکوراسیون جلوه خاصی به آن ارزانی داشته است. کاخ ورسای شاهکار این سبک است.
روکوکو

این سبک همانند سبک باروک تجلی است با این تفاوت که میزان آراستگی ها در آن کمترشده وبیشتر از رنگهای روشن استفاده می شود.
ویکتوریایی

در این طرح دیوار به دو قسمت تقسیم می شود. که هر قسمت با کاغذ دیواری یا رنگ تیره جدا می شود.

مهمترین موضوع در این سبک هماهنگی و تعادل است. استفاده ازشمعدان های بزرگ و چلچراغ های بزرگشیشه های منقوش از نشانه های این سبک است.
سبک انگلیسی

این سبک خود به سبکهای متفاوتی با نامهایی که بیشتر از القاب و اسامی ملکه ها و یا اشراف زاده ها بوده طبقه بندی می شود، مادر این بحث صرفا به بردن نام و خصیصه ای بارزاز آنها اکتفا می کنیم.

سبک ویلیام مری(چوبهای انحنا دار شکل های S , C)

سبک کویین آن(پایه های کابریولی و قوس دار S)

سبک جورجین(استفاده از روکش چوب پارچه کوبی، کاغذ دیواری، چوب های ماهاگونی، اقاقیا)

سبک چندیل( پایه های کبدیولی داشتند که به پنجه یک گربه میان با توپی که گرفته بود ختم می شود)

هپل وایت(صندلی با پشتی سپری یا قلبی شکل)

شرایتون(پایه استوانه شیاردار یا مارپیچ)

سبک بیرر میر( مدال ها با نقاشی پرتره زیاد کاربرد داشت)

سبک باهاوس( بکارگیری فلز در قاب صندلی و مبلمان زیادتر شده) پیشگام مدرنیسم در معماری.
آرت نوو :

احیاگر سبک تزئینی درماتیک باروک و هدف آن نمایش ارزش های تزئینی خطوط منحنی. استفاده زیاد از انواع کف پوش های چوبی از خصوصیات این سبک است. نقاشی روی شیشه از این سبک ابداع شد.
آرت دکو:

از بارزترین خصوصیات این سبک استفاده از فرم های گیاهی در فرفوژه ها ورنگ های روشن و یکدست می باشد.
سبک روستیک :

در فضاهای ویلایی کاربرد داردوکوشش این سبک به درون خانه کشیدن طبیعت خالص است.
شابی شیک:

مهمترین خصیصه آن به نمایش در آوردن مبلمان کهنه به صورت نمای آنتیک و ارزشمند است.

ثبت نام در دوره سبک شناسی در دکوراسیون

برچسب ها : انتشار دهنده:
۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.